Spier-, pees- en gewrichten

Spier-, pees- en gewrichten

 

Duivelsklauw
Duivelsklauw is een natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmer, die met name te gebruiken is bij paarden, met bot en gewrichtsproblemen, zoals arthrose, arthritus, tendonitus en osteoporose

Elomin
Elomin heeft de juiste hoeveelheid Aminozuren voor een goede spieropbouw.

E-Plus
E-Plus bevat vitaminen E, Lisine en Selenium, en wordt ingezet bij dégeneratie, bewegingsproblemen, en/of vruchtbaarheidsstoornissen.

Gewrichten
Door de regulerende werking op de bloedtoevoer naar de botten en de kalkstofwisseling is gewrichten een uitstekend hulpmiddel ter ondersteuning bij de conditie van het beenderstelsel, botaandoeningen die gepaard gaan met woekeringen of veranderingen van de botstructuur.

Groene Leem
Groene Leem met arnica, kamille en menthol, ook voor wondverzorging of bij belastte spieren.

Pezen
HOPP Pezen is een hulpmiddel voor paarden ter ondersteuning en behandeling van verstuikingen, beschadigingen en ontstekingen van pezen en banden.

Spieren
HOPP Spieren is een voedingssupplement voor orale toepassing bij paarden. Het is een hulpmiddel bij de behandeling van spierstijfheid en kneuzingen.

Spiergel
Spiergel is een verkoelende gel op natuurzuivere basis, werkt verlichtend bij alle blessures (kneuzingen) van spieren, gewrichten en pezen.